23.08.2019

Kursus i grundlæggende brug af radar, elektronisk søkort og AIS

Vil du gerne blive klogere på dit udstyr og lære din radar, dit elektroniske søkort og din AIS at kende? Så har du chancen nu!

IMG_3786.jpg
IMG_3804.jpg
IMG_5279.jpg

Dette kursus vil give dig viden om udstyrets grundlæggende funktioner, kombineret med træning i en simulator. Dermed får du mulighed for at styrke dine praktiske færdigheder i et realistisk miljø, med vejledning fra professionelle instruktører. 

Mange har gennem tiden deltaget på FURUNO Danmarks Radar & AIS kursus for lystsejlere, som vi afholder hvert år. Dette kursus skal ses som et udvidet Radar & AIS kursus, hvor der bliver brugt mere tid, særligt i simulatoren, og hvor holdene er af begrænset størrelse, så alle kursisterne kan nå at blive fortrolige med udstyret.

Relevant for: Lystsejlere, fiskere, personer der arbejder på små arbejdsfartøjer eller lignende.

Forudsætninger: Tilrettelagt for dig som har begrænsede eller ingen forkundskaber.

Varighed: 1 dag (6 timer).

Udstyr: Simulator, FURUNO radar / ARPA, FURUNO ECDIS og AIS. Der undervises på FURUNO udstyr, men viden er relevant, selvom du har udstyr fra anden producent.

Indhold

Kurset indeholder følgende:

  • Radar teori og anvendelse.

  • AIS teori og anvendelse.

  • Elektroniske søkort og anvendelse.

  • Praktiske øvelser i simulator. Du prøver at sejle et større skib fra A til B, hvor du skal undgå kollisioner og grundstødninger.

Størstedelen af kurset vil foregå med øvelser i simulatoren. Vi har mulighed for at tilpasse indholdet, hvis du eksempelvis ønsker at få mere information om et specifikt navigations produkt.

Dato og tidspunkt

Kurset i grundlæggende brug af radar, elektroniske søkort og AIS afholdes følgende datoer:

  • Torsdag d. 24. oktober 2019, kl. 15.00 - 21.00. Ledige pladser.

  • Torsdag d. 28. november 2019, kl. 15.00 - 21.00. Ledige pladser.

Tilmelding efter først-til-mølle princippet. Holdstørrelse er 5 til 8 personer. Afholdelse af kurser kræver minimum 5 deltagere. Vi har mulighed for at oprette flere kurser, såfremt der kan samles grupper på 5 eller flere deltagere.

Sted

Hammerholmen 44 - 48, 2650 Hvidovre, DK - Danmark.

Du finder indgangen til FURUNO Maritime Training ved at gå venstre om FURUNO-bygningen, ved siden af en lille parkeringsplads. 

Pris

1495 DKK pr. deltager, inklusiv moms. Mad, drikke og forfriskninger i løbet af kurset er inkluderet.

Tilmelding

For mere information eller tilmelding til kurset skriv til: FMT@furuno.dk.

Om FURUNO Maritime Training

Vi ønsker at fremme sikkerheden til søs ved at tilbyde træningsløsninger af højeste kvalitet, hvor du får værdifuld viden om funktionalitet og effektiv brug af dit navigationsudstyr.

Du vil blive undervist af uddannede og erfarne navigatører. Vi stræber efter at give dig den optimale balance mellem teoretisk og praktisk træning for at sikre den bedste læring.

Til den praktiske træning gør vi brug af to simulatorer, der har FURUNO navigationsudstyr indbygget. Simulatorerne anvendes normalt til uddannelse af navigatører i henhold til internationale, maritime krav.

Vores træningscenter, placeret i Hvidovre, er godkendt af Søfartsstyrelsen til at foretage maritim uddannelse og træning. Vi leverer både generiske kurser, kurser på FURUNO udstyr og maritime services.

Skræddersyede kurser og services kan leveres efter dine specifikke ønsker.